X

2014-08-06 ❥ 20:15:00
Ja, jag vet. Uppdateringen suger. Helt ärligt så har jag tröttnat lite på allt som har med bloggar att göra. Känns som att 9/10 av alla bloggar är så ytligaaa. Tänker typ, vem fan bryr sig om vad jag shoppar? Eller vad jag gör på dagarna? Ni kanske inte ens har tänkt på det, men har knappt lagt upp vad jag har shoppat o så på senaste tiden, för det känns ba who da fuck caaares. Har tröttnat på att allt ska vara så ytligt även om jag vet att jag innerst inne gillar det ytliga, till en viss del. (Har liksom inte ens hämtat ut min Glossyboxpaket från posten för att jag känner bara äschh.. och den har legat där i mer än en vecka) 
 Känner mest hur saker som var viktiga förr inte längre är viktiga, samt hur jag värderar och uppskattar annat i livet nu. Det känns inte lika viktigt att twittra om allt, instagramma allt och blogga om allt. Tro det eller ej, men det känns lite roligare att åka och jobba med något man tycker är kul och få beröm av sin chef för att hon är nöjd med ens ett arbete. 
 
Och nej, jag ska inte sluta blogga, för att jag vet att jag älskar att ha en blogg, älskar att skriva och det är typ den enda anledningen till varför jag fortfarande bloggar. För jag gillar att titta tillbaka, läsa om allt jag har skrivit, gillar att skriva av mig och kanske nå ut till en eller två där ute och få någon att känna igen sig. Och jag vet hur bra jag mår efter att ha fått skriva ett inlägg. Låter kanske löjligt i vissas öron, men bloggen är på något sätt min terapi. När jag är ledsen, glad, arg, eller vad som, så hjälper det att bara skriva. 
Jag vet även att min blogg och vad jag gör på vardagarna inte är hela världen, det händer så mycket större och sjukare saker i världen just nu än min lilla vardag. Sen kanske detta bara är en period, i och med att jag jobbar mycket och har mindre tid för fritid, att det kanske är därför jag har tröttnat på att blogga, bloggar, allt ytligt osv, men att känslan för det hela kommer tillbaka snart? Vi får se. (Självklart ska jag inte utesluta allt det ytliga på bloggen, bara för att jag har tröttnat på det, för det är faktiskt kul, men just nu kanske det blir lite mindre av det). 
 
Vet inte vad det här har med grejen att göra, men allt mer på sistonde så räcker det med att jag ser ett litet barn och hjärtat blir helt galet och brinner så mycket för dem. Som ett mammahjärta. Kan liksom sitta på en buss och bara titta på ett litet barn hur länge som helst och visionera hela barnets framtid. Om den där lilla flickan på bussen har någon som kommer att vägleda henne i framtiden och kommer hjälpa henne från allt ont hon kommer att mötas av under sin tonårsliv, eller om den där lilla pojken verkligen är glad?
Och sånt där tänkte inte jag på förut? Eller jo, har alltid vart sån som bara fastnat för någon på bussen och tänkt på hela den personens liv. ''Mår hon bra, har hon precis bråkat med sin kille, vad tänker hon på just nu?'' osv. Kanske inte är den enda? Men nu har det övergått till framförallt barn och att hjärtat brinner för dem. Och så var det inte innan. 
Nu när jag läser igenom allt jag har skrivit så känns det lite som att jag håller på att ''växa upp''..? Eller snarare bli lite äldre i sättet att tänka. Känns lite så haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0