VAD TROR DU PÅ I LIVET?

2014-08-26 ❥ 12:00:00
 
Jag minns att jag pratade med en fin vän för drygt ett år sedan, man kan säga att jag var ganska ledsen och vilsen just då. Hon ställde en fråga som har fått mig att ändra på mitt perspektiv ända sen dess, ''Vad tror du på i livet? Karma, ödet, slump m.m?'' sa hon. Utan att ens tänka igenom svarade jag ''Jag tror att allt händer av en anledning'', det svaret var så självklart för mig att jag knappt hann blinka innan jag svarade. Jag har så länge jag kan minnas alltid gått efter att ''allt händer av en anledning'', men den stunden blev just det tankesättet så självklart för mig och det gav mig ett helt annat perspektiv på situationen jag befann mig i. På något sätt har detta hjälpt mig så mycket ända sen dess och jag har tagit med mig det genom alla andra situationer och erfarenheter. Visst tror jag lite på andra faktorer i livet också, i och med att dessa faktorer kan höra ihop en aning, men inget så självklart som att allt händer av en anledning.
Vad tror ni på i livet? Skulle vara spännande att höra. Tror ni på ödet, karma, slumpen eller tror ni precis som jag eller t.om en blandning av allt? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0