LATELY

2014-08-16 ❥ 21:33:00
Bild från igår! 
 
Hej hörrni. Sommarlovet börjar närma sig sitt slut och det känns sådär. Jag börjar skolan nu på onsdag, sista året... Tror att det här året kommer att gå hur fort som helst. Jag menar, hur snabbt gick inte första och andra året? Har lite blandade känslor nu inför mitt sista år på gymnasiet, jag är längtansfull, men samtidigt fruktar jag inför det, man kan säga att 2an satte sina spår.. Äckligaste skolåret någonsin. Fast jag tror ändå att 3an kommer att bli jävligt kul! Mycket att se fram emot =)
 
Iallafall! Mina sista sommarlovsdagar (och även sista sommarlov!) har spenderats till att umgås med mina syskon, vart lite snabbt på kulturkalaset, klippt av mitt hår en bit, grillat och igår gick jag ut. En halvt lyckad utgång haha. Träffade på sköna människor och saknade vänner, så det jämnade ut sig! 

Kommentarer
Postat av: Mona

Nu får du börja blogga lite älskar din blogg känns så roligt och se dina fina bilder och läsa om din dag

Svar: Det kommer hoppas jag haha..!!
Zhela Shtab

2014-08-19 @ 13:47:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0