BAD LUCK?

2014-08-13 ❥ 21:16:00
 London i våras! 
 
Minns ni resan jag gjorde till London i april? Haha, alltså jag råkade ut för så mycket saker som bara skrek OTUR om det. Kvällen innan jag skulle åka så hade jag hårfärg i håret, samtidigt som jag (fråga inte varför) prövade min nya och oanvända vita (!) kavaj.. Vad händer då? Jo, fick hårfärg på kavajkragen.. Första dagen under resan var vi ute och åt lunch, jag käkade en asgod och stark asiatisk köttsoppa (not the point), lyckades skvätta soppa på min vita blus och gick därmed runt med en stor (röd) fläck hela dagen, dagen efter spillde jag varm choklad på min nya vita kappa när jag satt i bilen, jag tappade min skinnjacka i en stor kaffefläck på golvet inne på McDonalds så att den blev helt klibbig, lyckades även tappa min svarta halsduk i en vattenpöl mitt på Londons regniga gator (den slängde jag..) och sista natten när vi var och åt så spillde jag juice på mina jeans (ja.. den gick igenom trosorna t.om) 
Aaa, det var nog allt haha. Är väldigt sällan SÅ klumpig på vad var det.. 4 dagar allt som allt? Nästan så att jag blev lite skrockfull och trodde att något hemskt skulle hända efteråt, men som tur var så hände ingenting.. Bara ren otur. Moi i ett nötskal =) Vad var oddsen btw att nästan allt var vitt? Kavajen, blusen och kappan.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0