When reality hits you

2013-07-31 ❥ 22:21:00
Jag måste börja gå ut från huset. Blir galen av att sitta hemma dag in och ut. Snart så.. 
Jag vaknade upp av hemska drömmar runt fem på morgonen. I drömmen var allting mycket värre än vad det är just nu och det var då det slog mig, mitt liv kan ha vart så mycket bättre än vad det är i dagsläget, men samtidigt får jag inte glömma att jag kunde ha haft det så mycket värre än vad det är. Ur allt dåligt finns det något bra.
Det är alltid som jobbigast i början när allting är nytt och man inte riktigt har vänjt sig med tanken att de här kommande åren kommer att se annorlunda ut, men att det kommer att vara min verklighet, vare sig jag vill det eller inte. Det kommer att vara svårt, tufft, en livsförändring, en chock och jobbigt, men för varje dag blir det lite bättre. Jag mår inte bra, men jag mår bättre än vad jag gjorde för några dagar sedan. 
 Att jag ens kan skratta och le lite grann någon stund under dagen är ett framsteg. För några sekunder lossnar den tunga stenen från hjärtat, och med tiden kommer sekunderna att bli till minuter, timmar och dagar. 

Kommentarer
Postat av: Diman Dilir

<3

Svar: <3:/
Zhela Shtab

2013-07-31 @ 23:22:13
URL: http://dimandilir.forme.se
Postat av: Ziba

Jag älskar dig syster vi måste finns där för varandra ,vara starka och vi måste tillsammans kämpa för att hjälpa varandra Jag finns för dig min söta prinsessa

Svar: <3:( Älskar dig med
Zhela Shtab

2013-08-01 @ 23:10:47
Postat av: Nora

Va svårt.. Låter som att dina föräldrar ska skilja sig eller så.
Vad de än är klarar du av det

Svar: Fast det ska dem inte göra, men tack:/
Zhela Shtab

2013-08-06 @ 11:53:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0