NYTT

2013-07-04 ❥ 18:31:00
Efter att jag var hos frisören passade jag på att köpa lite produkter till mitt hår innan jag åker.
Jag kommer att vara borta i trots allt tre veckor så jag kan bara föreställa mig hur mycket mitt hår kommer att slitas i den starka värmen. Mitt naturliga hår är ganska lockigt och behöver mycket fukt annars blir det jättefrissigt och jobbigt att ''kamma igenom''. Ni som har lockigt hår.. Ni vet vad jag pratar om.
 
Köpte bla. den här inpackningen från Loreal som reparerar, ger glans, fukt osv+ shampoot & balsamet till. 
Och som ni ser köpte jag även en fuktkräm till ansiktet från Nivea, och ett + är att det är en fuktkräm med primer, kan alltså använda krämen innan jag sminkar mig och då håller sminket mycket längre pga primern! (Orkar inte förklara vad primer är för er som inte vet, ni kan söka upp det på google:)!
Förresten, jag fick reda på en ganska intressant sak när jag var inne på Åhlens, kände att jag behövde dela med mig det. Jag brukar använda inpackning till håret någon gång i veckan, men då kör jag alltid schampoo först, sedan balsam och TILL SIST hårinpackningen, men jag fick reda på att det är helt fel?!
Känner mest fan vad jag har gjort fel de här åren.. Hahah, tydligen ska man använda hårinpackningen efter att man har använt schampoo och sist utav allt - lägga balsam. Minns inte riktigt varför man var tvungen att göra så, men det var typ pga av att inpackningen ''öppnar hårstråna'' och balsamet återsluter den, dvs att den stänger igen hårstråna.. 
POINT OF MY STORY - ANVÄNDER MAN BALSAM FÖRST O SEDAN HÅRINPACKNING SÅ HJÄLPER DET INTE, UTAN TVÄRTOM. Haha blir fan arg på mig själv.. Är sämst på att förklara saker. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0