Första dagen i Turkiet

2013-07-09 ❥ 08:51:00

Godmorgon! Allting gick jättebra igår, flygresan, vägen hit osv. Det var inte alls så svårt som jag trodde att hitta fram och gå förbi alla pass/bagagekontroller osv! Mötte upp Ella på flygplatsen, åhh hade saknat henne <3

Jag har ju vart i Istanbul två gånger tidigare så jag kände igen vissa platser såå mycket när vi gick förbi o så,värsta nostalgin. Jag tror att jag har nämnt det här innan, men sist jag var i Turkiet så var jag med om en bilolycka, och den olyckan har satt "spår" för mig. De kör som gaaalningar här, det känns nästan som om deras broms inte fungerar och att det enda de gör är att gasa. Hur som helst, är iallafall jätterädd och försiktig när jag ska gå över gatorna:(
Efter en lång bussresa kom vi fram hit! Det är ganska fint här, men precis som alla andra ställen så har dem "fina områden" och lite mindre fina områden. Men idag ska vi gå runt och se området lite bättre här, bl.a ska vi till ett ställe med pool o massa. Puss vi hörs sen!

Förresten så är dem en timme före här, alltså är klockan 10 för oss och 9 för er! 

Jag har beslutsångest så precis när jag hade bestämt mig för vad  jag ville köpa så hör jag i högtalarna "sista anropet för flyg blabla mot Istanbul" eehhh jag kutade ut haha!

 Istanbul! 

Kommentarer
Postat av: Naz

Skönt och höra att allt gick bra:-) säg vad var det du ville ha på VS så köper jag det på Arlanda när jag flyger.
Love you Gigi

2013-07-09 @ 11:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0