2013

2013-12-31 ❥ 18:01:00
Imorgon är det ett nytt år. Då lämnar vi 2013 bakom oss och ser fram emot 365 nya dagar med nya händelser. Bra som dåliga. Jag ser fram emot 2014, och jag ser fram emot att få fylla mina dagar med nya minnen, nya resor, nya vänskap och massa mer. 
 
Jag vet att jag inte ska tänka så, men det känns som att vartannat år har vart dem bästa åren. 2009 var så bra, 2010 var mindre bra, eller jag minns inte så mycket, 2011 var ett underbart år, medans 2012 sög, och så har 2013 vart det bästa än så länge. Tänk om 2014 gör mig besviken? Fast som sagt, så kan jag inte tänka.
2014 kommer att bli ett bra år, fast än jag tror starkt på att 2015 kommer vara ett så sjukt jävla bra år. Vet inte varför, men har en känsla på det.
 
Iallafall! Så mycket som har hänt under det här året, så mycket att titta tillbaka på och jag måste tacka mig själv för att ha skapat den här bloggen. Att jag har skrivit massvis med inlägg under året, inlägg som är minnen idag. Som jag än idag tittar tillbaka på och som jag förhoppningsvis kommer att fortsätta titta tillbaka på om ett par år.
 
I år har jag festat så mycket jämfört med förra året, jag har shoppat överdrivet mycket jämfört med förra året. Vad köpte jag ens förra året? Typ ingenting, medans i år har jag shoppat titt som tätt varje månad. Jag har rest utomlands tre gånger det här året. Till tre olika länder. Tre helt olika resor, men som fortfarande sitter mig varmt om i hjärtat. Så bra minnen från resorna och jag är så glad och tacksam över att ha haft den möjligheten att få resa. Bästa jag vet. Jag har fan åkt flyg fram och tillbaka till ett främmande land helt själv, det har lärt mig att stå på egen hand mer och att vara mer självständig. 
Jag har jobbat rätt så mycket det här året. Tre olika arbetsplatser. Ett sommarjobb och två extrajobb. Sagt upp mig på ena arbetsplatsen och ser fram emot att fortsätta utvecklas på den nya arbetsplatsen. Lärt känna så fina människor, tjejer jag än idag bryr mig om, just för att de fanns i en period i mitt liv där dem fick mig att må bra och känna glädje. Och att jag fick kontakten igen med en barndomsvän i år. Men även att jag har vart tursam med kärleken <3
 
Jag ska inte heller låtsas som att det här året har vart en dans på rosor, för att det har den inte heller vart.
Ibland är det inte lätt att fungera när man i över fem månader har vart tvungen att vara utan den man älskar så in i helvete mycket. Det har vart en kamp varenda dag.
Jag är så glad att jag har min familj, för att utan dem vet jag inte vem jag är eller vart jag skulle ha vart idag. Min älskade pappa, mamma, och mina tre äldre systrar. Er fem hoppas jag att jag aldrig ska behöva vara utan. Varken år 2014 eller något annat år. 
 
Gott nytt år på er mina fina läsare som har klickat in hit under det här året. Nu kör vi ett nytt år, och förhoppningsvis är ni med mig nästa år! 2014 - VÄLKOMMEN!! 
 


31 december

2013-12-31 ❥ 15:57:44
 Åkte till posten imorse för att hämta ut den HÄR jackan som jag beställde, blev så besviken!! Det var en onesize storlek så jag förstår att den ska vara lite för stor, men den var alldeles för stor. Var inte som jag hade förväntat mig, och så var jackan inte alls lika snygg IRL. Aja, får skicka tillbaka den och fortsätta leta efter en ny jacka. Kul avslut på året =) 
 
Angående mina nyårslöften, jag skulle ju skriva ett inlägg med mina löften, eller aa mål för 2014, men jag vet inte riktigt vad mina löften/mål är, så lika bra att jag inte hittar på något.
Men, jag vill fokusera mer på bloggen, bättre bilder i bloggen, och så det vanliga. Vara bra i skolan,träna ,börja övningsköra och fortsätta att jobba. Jag tar det här året lite som det kommer helt enkelt, har inte så jättemycket förväntningar, kanske bäst så! 
 
Avslutar det här inlägget (och året!) med en låt som jag tycker om! Blir glad av den här låten haha! 

MITT 2013

2013-12-31 ❥ 00:29:45

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ja, massa. Men vad jag kan komma på just nu såå.. Min första klubbutgång, var i Barcelona och fick mitt första riktiga jobb (inte sommarjobb). Åkte flyg ensam. 

 
Hur har ditt 2013 varit? - Alltså.. Om man bortser från det som hände i somras, så har mitt 2013 vart bland det bästa året hittills. T.om det bästa? Har inte vart lika glad som jag har vart under det här året, (främst första halvåret).

 

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? - Jag hoppas på det! Självklart är det svårt när man har något i bagaget som tynger ner en och som kommer att ''följa med'' en till nästa år, men det kan bara bli bättre! 

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? - Oj! 25 juli kommer jag nog aldrig glömma. Men... Vet inte, det är så mycket som har hänt i år, men den dagen jag tatuerade mig? Min födelsedag? Datumen då jag reste i år? Ahh, vet inte haha. Snarare händelser jag inte kommer att glömma, än datum. 

 

Vad är din största framgång 2013? - Vet inte riktigt om man kan säga så, men min styrka? Att jag har bevisat för mig själv hur stark jag faktiskt har kunnat vara. Att jag har kontrollerat min inställning nästan hela det här året. Det har tagit mig jättelångt. Men annars så mina jobb. Har aldrig tidigare jobbat så mycket som jag har gjort i år. 

 

Bästa köpet? - I år har jag shoppat sååå mycket jämfört med förra året. Helt sjukt. Köpte typ ingenting förra året. Men hmm bästa köpet.. Allt jag shoppade under mina resor har vart de bästa köpen, men också typ mina boyfriendjeans, mina boots med klack, min kappa och aaa vet inte! 

 

Vad spenderade du mest pengar på? - Mat är väl det vanligaste, men utöver det såå.. Kläder och produkter.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Haha ja självklart, snarare vart så att små saker har gjort mig glad varenda dag (nästan då). Men något som gjorde mig RIKTIGT glad var att jag klarade mig i mattekursen i våras. Ren lycka. 

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? - Haha åhh jag vet inte, jag är sämst på sånt. Jag måste lyssna på musik för att en låt ska komma upp och jag ska tänka ''Shit, åh vad den påminner mig om 2013 eller om detta o detta.''. Har inte sånt i huvudet annars haha. (Eller nu kom jag på en, bara för att den spelades på Spotify. Wake me up - Avicci!!)

 

Vem har du umgåtts med mest? Mest med honom, men även mycket med mina vänner. 

 

Bästa minnet från 2013? - Mina resor!!! Utan tvekan. Eller utgångarna också.

 

 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Hmm.. man vill alltid ha mer. Nej, men att 2014 lyckas bli ett ännu bättre år! Körkort skulle jag vilja ha och slippa ha ett ungdomsbankkort, haha fyfan sämsta. 

 

Vad önskar du att du gjort mer? Jag tycker att jag har gjort mycket i år, sånt jag har velat göra och sånt jag har tyckt vart kul. 

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Mindre ''sitta hemma och låta dagarna gå''. Livet är för kort för att inte låta dagarna vara händelserika. 

 

Favoritprogram på tv? Har inte följt något TV program i år, men PH kanske? Det enda jag har tittat på i år. 

 

Största musikaliska upptäckten? - 

 

Vad gjorde du på din födelsedag? - Hade en jättebra födelsedag! Dagen började med att jag jobbade, fick smita iväg från jobbet för att fira avslutningen i kyrkan med klassen (2 min från mitt jobb), kom hem, fick presenter, åkte till Hanna tillsammans med de andra tjejerna och firade min dag med god mat, tårta och mer presenter! Dagen efter firade jag med min familj och dagen därpå med honom. 

 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? - Att det som skedde den dagen aldrig skulle ha hänt. Och en till sak, men kanske för privat att skriva ut här. 

 

Vad fick dig att må bra? HAN. Min första tanke som kom upp när jag läste frågan. Även om frågan var ''Vad''. Men allra mest min familj, klarar mig inte utan dem. Mina vänner. Tror även att min inställning har räddat mig riktigt mycket. Det har fått mig att må bra. Allt roligt jag har gjort i år har fått mig att må bra. Mina resor. Värmeeee. Även träningen. 

 

Vem saknade du? - <3 :( 

 

De bästa nya människorna du träffade? - Mitt jobbgäng, utan tvekan!! Och Mili<3 Men även vissa utav killarna från London. 

 

 Vad vill du säga till dig själv inför 2014: Hmm.. Ha roligt! Allt löser sig i slutändan. Du blir fan 18!! Kämpa det sista i skolan, det lönar sig! Res! Jobba! Kom igång med körkortet! Gör sånt som gör dig glad och får dig att må bra, och var med personer som får dig att må bra och känna glädje, det kommer du längst med. Bli inspirerad så mycket du bara kan! Var ditt bästa jag! Ta hand om ditt hjärta. Älska dig själv. 

Och som jag skrev förra året - Du är ett år ifrån tonåren, snart kan inte dina tonårshormoner styra över dina känslor!! (Haha) 


HÅR & NAGLAR

2013-12-30 ❥ 23:49:41
1&2. // Igårkväll gjorde min syster en ganska enkel uppsättning med mitt hår, tyckte att det blev fint, brukar så sällan göra något speciellt med mitt hår annars. Ibland så kommer mitt lockiga hår och jag överens (believe it or not) och då är jag glad över att ha så fina skruvlockar=) 

3. // En bild på mitt hår från förra veckan, lite halvt otvättat haha

4. // Syster och jag målade naglarna lite fint inför imorgon. Körde på ett vanligt vinrött nagellack & så glitternagellacket ovanpå. Fint!Stressy days

2013-12-30 ❥ 18:54:02
Hej på er! Igår mötte jag upp Hang och några kompisar till henne, vi satte oss på Tintin och jag åt en så jäkla god caesersallad. Var så sugen på det enda sedan jag såg ett avsnitt av KUWTK häromdan när Khloé & Kylie åt det. 
 
 Kom hem för en stund sedan efter att ha handlat massor inför imorgon. Ikväll ska jag måla naglarna och det är nog allt haha. Är typ färdig med allt annat fix och trix.
Förresten, BUS moussen från Lancomé var riktigt bra, älskar att jag ser så brun och fräsch ut nu. Enda nackdelen var att den kanske luktade en aning första natten. 
 
 Nyår imorgon! Mina nyårsplaner blev bestämda för några timmar sedan haha.. Jag ska vara med min familj, dvs mina föräldrar, syskon + respektive. Vi ska äta, umgås, osv och efter tolvslaget eller innan tolvslaget ska jag på en fest. Jag har inte riktigt bestämt mig ifall jag ska gå innan tolvslaget eller efter. Egentligen är jag inte så sugen att gå på någon fest, vill vara hemma med min familj, mycket roligare haha, men i värsta fall går jag hem om det är tråkigt, ligger ändå inte så långt bort från mig. Aja, är lite taggad inför nyår trots allt!
Vet dock inte vad jag ska ha på mig eftersom allt blev färdigplanerat för några timmar sen, öhhh. 
 
 
 
Aldrig vart så kul att handla haha :D:D 

ÅRSRESUMÉ - DEL 3

2013-12-28 ❥ 19:39:00
 
 
 
 
 
I september hände det mer än vad jag hade bilder på, om man säger så. Mer texter och mindre bilder. Men, jag fortsatte att jobba mycket, fikade med vänner, shoppade mer, kunde fortfarande gå runt i klänning fram tills andra veckan i september, sjukt!, fick reda på att jag skulle till Barcelona, kom närmre tjejerna jag jobbade med, vi firade vår första löneutbetalning med klubbutgång, hade jättekul den kvällen! September var helt okej faktiskt, bra händelser, men även dagar som var småsega. 
 
 
 
 
 
Oktober var jävligt händelserik som ni ser, tror att det var den bästa månaden på året. Sjukt faktiskt då jag aldrig tyckt om oktobermånad, men antar att det blir vad man gör den till?
Väldigt många utgångar i Sept-Okt, två utgångar i sept och tre utgångar i oktober, men det var okej eftersom att jag visste att Nov-Dec skulle bli ganska sega. Vad gjorde jag mer? Shoppade, jobbade lite grann, firade en kompis födelsedag, hade såå kul den kvällen, helgen därpå hade min chef anordnat en fest där många dök upp, umgicks med min familj, fikade/åt ute, åkte till Barcelona, hade sååå kul den veckan!, drack goda drinkar, festade, shoppade återigen, solade, badade,åt gott, såg fina utsikter. Kom hem lägligt till höstlovet, lite jobbiga händelser, men annars så njöt jag av lovet, var mycket min familj, hade en sis-day med Sara där vi fixade våra naglar, klippte håret, och så tatuerade jag mig sista dagen i oktober! Glömde att ta med bild på det! 
 
 
 
 
 
November var mysig, men seg. Vilket jag redan visste att den skulle bli, pga lite privata anledningar. Några dagar in på november hade vi fortfarande lov, var som sagt mycket med min familj, promenerade i den fina höstmiljön, pluggade, köpte nytt smink, köpte Michaela Fornis böcker, hade en mysig helg hos mig med Samsam och Nikki, lagade mat, bakade, tittade på film, var och firade Ellas födelsedag på Jensens, bloggen firade ett år!!, fick finfina komplimanger för bloggen, hade på mig min nya kjol och tröja, köpt i Barcelona. Mysig höstmånad!
 
 
 
 
 
 
Sista månaden på året! Jag har inte gjort så mycket den här månaden i jämförelse med dem tidigare månaderna, vilket det kanske märks på bilderna. Men vad har jag gjort? Pluggat som aldrig förr, tränat ett par gånger, vart med mina närmsta, firat lite adventsmys, fikat, shoppat lite, haft skolavslutning, firat jul, börjat jobba på en klädbutik för barn och så har jag beställt hem den grymt coola jackan! Decembermånad har vart rätt så mysig, bra avslut på året! =)
 
Tack 2013 för mitt bästa år so far! 

28 december

2013-12-28 ❥ 19:18:06
Helloo! De här två-tre senaste dagarna har jag inte gjort så mycket mer än att koppla av och njuta av mitt lov. Tittat på en hel del avsnitt av KUWTK, bakat med min syster (el ok hon bakade), gått på långpromenader o så. Ganska mysigt ändå. Hoppas att ni har det bra. Puss<3 
 
 Imorse bakade min syster scones till frukost, såå gott. + Goda pålägg och té! 

Gårdagen

2013-12-27 ❥ 14:42:00
Igår åkte sis och jag in till stan vid två tiden, en aning sent om man ville hitta något i rätt storlek.
Varken hon eller jag ville trängas bland alla människor i Nordstan, så vi gick längs gatorna i Kungsportplatsen & Domkyrkan. Så underskattat att gå och shoppa där, mycket lugnare, mycket mysigare och mycket finare plagg.
 
Däremot tycker jag att rean i tex Nordstan är såå överskattad. Som jag sa till min syster igår, om jag ändå inte hittade något jag ville ha en vecka innan rean inne på HM, Bikbok osv, vad är sannolikheten att jag kommer att hitta något under mellandagsrean? Man går liksom dit och så blir man lika besviken. En annan femma om man suktat efter något länge och vill passa på att slå till under rean. 
 
Aja, jag fyndade inte så värst mycket haha, kom hem med påsar från Åhlens, Twilfit och Hemtex. Inte så tippat va? Haha. Delade på en 12 bitars sushi inne på Super Rullband och sedan åkte vi hemåt, mysig dag! 
 
 
Jag är inte så svår att övertala märkte jag igår. I över en månad har jag bestämt mig för att köpa St Tropez brun utan sol mousse, går in i Åhlens, tar en mousseburk, sedan rekommenderar en anställd på Åhlens att Lancomés är bättre, så det fick bli den. Hahaha, som sagt.. I över en månad hade jag bestämt mig för den, på två sekunder lyckades hon ändra på mitt val med sitt snack om att den är bättre. Damn you försäljare. 
Hur som helst, en mousse till kroppen och en till ansiktet. Från Lancomé! Återkommer med recension!
Köpte till en handske från St Tropez. 
En snygg, men framförallt skön BH från Twilfit! 
Världens mysigaste filt från HemTex. Älskar den =)) 

Julledighet

2013-12-27 ❥ 13:51:56
Hej på er, vad det har ekat tomt här i bloggen de här senaste dagarna.. Har faktiskt inte hunnit och så har det vart jul och allt det där. Då har man lite viktigare grejer för sig än att blogga (eller att läsa bloggar för den delen).
 
I måndags jobbade och kom inte hem förens sent. Så glad över att få jobba där, som det ser ut just nu blir det en anställning där så småningom & målet är att ev. kunna jobba själv i butiken, men det kommer sen! Umgicks lite med min familj och syster som är hemma från Stockholm och sedan däckade jag! 
 
Tisdags då! Julafton! Mysigaste högtiden på hela året, tycker jag. Men helt ärligt talat så var inte den här julen så mycket att hurra för, men men. Ser så mycket mer fram emot nästa jul!
På dagen var jag med min familj, och på kvällen var jag i Särö och firade med hans familj och släkt. Åt så god mat, umgicks, dansade osv. Jag känner mig ändå väldigt tacksam. Jag umgicks med mina närmsta och hade det bra, även om ingenting ersätter saknaden eller kärleken för just den personen jag mest utav allt önskade var här. Min enda önskan. 
Tog knappt några bilder, men så här såg jag ut! 
Och så den fina & stora granen! 

NYÅRSLÖFTEN INFÖR 2013 - HUR GICK DET?

2013-12-22 ❥ 19:19:39
 
Det här ovanför var mina nyårslöften inför 2013. Well, hur gick det då? Jag tycker att det gick ganska bra. Många gör felet att tänka på sånt dem inte tänker göra, än sånt de vill göra. Tex.  ''Jag ska sluta röka'' , ''Jag ska inte röka mer''. Märker ni skillnaden? Tänker man på alla ''inte'' så kommer man bara fokusera på allt man INTE ska göra, istället för sånt man vill göra. (Pik till mig själv över mitt ''inte'' gällande betygen) 
 
Men vad lyckades jag med och vad lyckades jag inte med? 
 
- Jag övningskörde inte. Det ska jag börja med nästa år! 
- Jag höll igång med träningen kontinuerligt ett tag, iallafall det första halvåret. 
- Jag lyckades nästan! Fick ett D i spanska, kunde gjort mycket bättre. Men annars så hade jag C & B i allt, förutom E:et i matte, men ett E i matte för mig känns som ett A haha. 
- Jag gjorde det! Jobbade inom telefonförsäljning, sa upp mig och nu jobbar jag lite extra i klädbutiken. 
- Nepp, ingen handboll för mig. Tror nog att det är helt över, även om man aldrig vet hur det blir i framtiden. Än idag är jag sugen på att börja. 
- OM jag reste! Förutom några dagar i London förra året så reste jag ingenstans, därför ville jag så gärna resa i år! Blev tre resor, England, Turkiet och Spanien! 
- Vet inte hur många gånger jag har tjatat om inställningen, men jaa! En stor anledning till varför det här året var så mycket bättre än förra året. 
 
Får se vilka nyårslöften jag har inför kommande år, de kommer isåfall upp om ett par dagar! 

ÅRSRESUMÉ - DEL 2

2013-12-22 ❥ 18:43:08
Majmånad var nog bland favoritmånaderna i år! Nästan bara roliga händelser. Åt/fikade mycket, gick på massage, fick mina efterlängtade Nike Free Run som jag använder jämt, fick hem min väska, gjorde en sminktutorial eller vad man ska säga, gick på flera fester/födelsedagar, (fortf standard att sova över hos Samsam), gick runt i linne(!), satt ute vid hamnen, ÅRETS FÖRSTA BARBENTA, woho officiellt sommar!, pluggade inför mattenationella, var på HK-karnevalen, åt kanderade äpplen, churros, tittade på olika uppträdanden osv. Sommaren var här och skolan närmade sig sitt slut, älskade maj<3 
 
Juni! Min födelsemånad! Månaden började bra, soligt väder och födelsedagsfest! Kurserna var avslutade, sommarjobbade, firade min födelsedag x3, fick fina presenter, var mycket med min syster som var hemma, shoppade mycket (och inför resan), altanmys, firade min och Samsams födelsedag med min första utgång! Sommarlovet var här! 
 
 
 
 
 
 Jobbade de första dagarna i juli, åkte flyg helt själv för första gången, åkte till Turkiet där Ella redan var, solade, badade, åt gott, shoppade ännu mer. Njöt av resan helt enkelt! Kom hem solbränd, ny hårfärg, kände mig fräsch och snygg, var mycket med min bebe, och sedan hände det som inte borde hänt. Sista veckan i juli var dimmig om man säger så. Allt var blurrigt, tror inte jag lämnade lägenheten på över en vecka. Minns hur jobbigt det var att behöva klä på sig för att gå ut. Bara det var så ansträngande. Vad ska man säga om juli? Bra de första tre veckorna? 
 
 
Augusti var mycket bättre än vad jag någonsin hade kunnat förvänta mig. Jag tror på att allting händer för en anledning. På dagen hade vi bokat en resa, och på kvällen hände det som hände. Vad är oddsen att vi köpte biljetterna några timmar innan?
Nu i efterhand är jag glad att jag gjorde det och att vi åkte, (även om lusten till att åka var 0). Resan blev lite som en räddning. Bland mina bästa resor. Sara och jag hade jättekul, London kommer alltid att vara en favoritstad! Vi shoppade mycket, åt gott, bodde på hotell själva, hur kul som helst, vi lärde känna killarna genom en kompis till mig, de gjorde resan mycket bättre, kom hem, njöt av mina sista sommarlovsdagar, var på kulturkalaset i Göteborg, gjorde om hela mitt rum, såå glad. Började jobba inom telefonförsäljning, firade mamis födelsedag, började 2a året på gymnasiet, blev fler och fler outfitbilder. Juli månad var bra de tre första veckorna men inte sista veckan, medan Augusti inte var bra den första veckan utan bra de tre sista veckorna. 
 
DEL 3 kommer snart! 

21 december - First day at work

2013-12-21 ❥ 22:46:00
Hej på er! Well.. Hur gick min första dag?
Jag trivdes, timmarna gick fort och jag hade kul. Men! Min huvuduppgift var att slå in massa paket med tanke på att de flesta skulle julhandla. Alltså... Jag skämdes lite. Jag är 17 år och jag kan kunde inte ens slå in paket. Pinsamt. Tur i oturen, det kom inte in så värsta många kunder, så det var en fördel. Jag passade på att träna så mycket jag bara kunde på att slå in paket. Om och om igen. Och det skulle vara på ett speciellt sätt, dvs man kan inte slå in dem hur som helst. En utmaning helt enkelt!
 
Ni förstår inte hur okreativ jag är när det gäller att vara pillig med händerna. Har så länge jag kan minnas inte vart bra på sånt. När jag gick på förskolan och de flesta valde att pyssla (skriva fina kort, klippa, klistra på, göra paljetthjärtan, pärlarmband, osv) eller att få skriva,läsa, lära sig alfabetet osv så valde jag alltid det sistnämnda. Att jag var på gränsen till ett IG i syslöjd när jag gick i 9an förklarar väl det mesta.. Hehe. Skyller jämnt på att jag är vänsterhänt och att det är svårt att klippa osv. Haha fyfan, minns när jag sydde ett par shorts på slöjden.. ena längden var så mycket längre än den andra.. Eller att jag var helt kass på bildlektionerna i högstadiet. Haha herregud. Killarna i klassen var bättre än vad jag var.
 
Jaja, man kan inte vara bra på allting. Detta är min möjlighet att en gång för alla klara av att riva av ett julpapper utan att det ska gå sönder, att tejpa utan att tejpen fastnar,att dra presentsnören med en sax (och lyckas!), vika kläder fint osv.
Iallafall! Efter ett par timmar gick det bättre och då var det kul, trixet är nu att kunna göra det ordentligt på måndag och helst ska kunderna få sina paketer innan stängningsdags.. Det ska gå fort liksom. 
Slutade lite tidigare med tanke på att vädret inte lockade allt så många kunder. Trivs iallafall, det är en liten och mysig butik!
 
Annars då? Första jag gjorde när jag kom hem var att träna lite till på att slå in paket. Fan kommer drömma om julpaket, julsnören, tejp eller något liknande inatt.  
Förutom att bli ett paketpsycho ikväll har jag umgåtts med min familj, Ziba har vart här tillsammans med hennes killes syster, blir hon svägerska till min syster då eller? Aja. Vi har myst, ätit gott, målat naglarna, tjötat osv. Stackars Sara som har åkt på en influensa (så krävande tjej). Hahaha skoja! Hoppas inte att jag eller någon annan i familjen smittas! Toodles<3 
 Äntligen har Sara/Ziba vart tillgängliga för att kunna måla mina naglar. Haha ni märker ju själva.. Att jag inte ens klarar av att måla mina naglar själv är sick. Anyways, har målat på nagellacket som jag fick i min senaste GlossyBox (inte den på bilden). Älskar färgen!
Och jaaa, jag har gift mig. Kände att det var dags. Haha eller inteeeeee. En ring på fingret och fina naglar/händer på en kvinna är såå vackert. Jag, däremot har tjockare fingrar/händer jämfört med mina syskon, passar inte i ringar, även fast det är såå snyggt. Finger bout to explooodee på bilden som ni ser hahaha.. Har för mig att storleken på påfingrarna ändras ju äldre man blir, likaså som ansiktet utvecklas och ser mer vuxet ut. 
 
Men en dag, en vacker dag ska en fin ring sitta på mitt vänstra ringfinger. Och då kommer det förhoppningsvis se lite finare ut än vad det gör på bilden. 
 

Work

2013-12-21 ❥ 09:31:00
Godmorgon på er! Hoppas att ni sover just nu och njuter av er sovmorgon (till skillnad från mig). Jag jobbar idag, från 11 till 17-18 skulle jag nog tro? Beror lite på hur stressigt det är och hur mycket folk som kommer! Vi hörs mer senare ikväll, puss!
Detta lockar en aning mer än att gå ut i regnet... :( 

Julavslutning

2013-12-20 ❥ 19:17:53
Hellooo. Imorse var vi på hotell Riverton med klassen för att äta en gemensam frukost ihop. Lite klassmys.
När matkoman hade lagt sig en aning, åkte vi vidare till Vasakyrkan för en halvseg avslutning med hela skolan, följt av julelåtar och tal av rektorn osv. Åkte därefter in mot stan, letade efter presenter, mötte upp Nikki, köpte lite småsaker och åt på Super Rullband. Mysig dag, men blev för trött efter en lång dag. Tog fel jacka också, kallt var det. Hade turen att jag kom hem precis innan det börja spöregna. 
 
 Frukosten imorse.. Fanns lite allt möjligt att välja på. Såå gott!
 
4 tallrikar var. En huvudmåltid, en cheesecake for meee och två tallrikar med sushi. + ris, soppa, sås osv. Mättande, gott och inte alls dyrt!
 

Bara för inatt

2013-12-19 ❥ 23:45:00
Inatt är en sån där natt. Jag kan inte sova. Jag kan inte förtränga mina tankar, saknaden går inte att förtränga. Ingenting går att förtränga, utan allting känns. Det känns så mycket. Och det gör så ont. 
 För varje dag som går så försöker jag att klara mig på egen hand utan dig, för ett tag iallafall. Jag måste.  
 
Jag har t.om lärt mig att känna glädje igen. Jag har lärt mig att le och skratta igen, och faktiskt mena det. Jag har t.om lärt mig att skratta utan att känna klumpen i magen sekunden därpå. Ibland då. 
 
 Men jag har också lärt mig att le när jag vill gråta, att dela med mig av ett skratt för att dölja. Dölja saknaden och tomheten jag bär på. Det är inte lätt, men det är lättare än vad det var för fem månader sedan. En dag till av överlevnad. Och så en dag till på det. Och så fortsätter det. 
 
 Men inatt går det inte. Inatt känns det inte som att jag kan överleva en dag till. Det går, jag vet. Men inte inatt. Det känns för mycket. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket. Jag som brukade säga att jag aldrig någonsin skulle klara av ett liv utan dig. Inte ens en vardag utan dig. Du som alltid kompletterade mig. Men titta nu? I 147 dagar har jag gått runt som en vilsen själ. Saknat min andra halva. 
Jag har inga alternativ. Jag måste fortsätta att leva, även om det innebär att jag måste bära på den här saknaden under ett långt tag till. 
 
Jag tror inte på att tiden läker alla sår. Okej. Självaste såret läks. Men ärren då? Minnena från den jobbiga tiden, känslorna? Allt sitter ju kvar. Nej, tiden läker inte alla sår, man lär sig bara att leva med det. 
 
Fem månader har gått och mina "sår" är inte läkta någonstans? Jag har bara lärt mig att plåstra om såret, om och om igen. Tills det en dag inte längre behöver plåstras om. 
 
Otydliga meningar, jag vet. Men klockan är snart tolv och jag kan inte sova. Saknar dig extra mycket inatt. Tänker på dig extra mycket. Undrar vad du gör just nu. Hur du mår. Hur du känner. Ligger du också vaken som mig och tänker? Sover du? Eller gråter du? Jag vet inte. Och ingen kommer att kunna besvara på mina frågor heller. Inte på ett tag. 
Det enda jag faktiskt vet är att för varje dag som jag saknar, så är det en dag närmre tills jag inte längre behöver sakna. En dag närmre att få vara med dig igen. 
 
Inatt saknar jag din värme. Din trygghet. Din lukt. Din varma famn. Vill känna din kärlek. Bara din. Snälla. Bara för inatt. 
 
 Har nämnt det innan, men att få skriva av mig är min "terapi". Känns alltid lättare i efterhand. Mindre tyngd.
Jag tycker att det är skrämmande att blotta mina känslor och tankar så här mycket, känner mig "naken". Men den här gången så publicerar jag det. Eller så raderar jag det imorgon.
   Hoppas på att kunna sova nu (och inte allt för många "jaglästepådinblogg-tyckersåsyndomdig blickar/sms imorgon.) Vill inte. Ville bara skriva av mig. Godnatt <3

19 december

2013-12-19 ❥ 21:04:50
Hej! Dagen har vart bra. Kort dag i skolan, hade en lektion, körde julklappsleken och åt julbord. Det var faktiskt ganska kul med julklappsleken, alla fick sig ett gott skratt. Själv vann man 40 kr, julskum och marshmallows haha! Kom hem för en stund sedan efter att ha vart hos en kompis, ska städa rummet och fixa lite annat smått. Hörs mer! Puss<3 
 Gissa vilket paket som var mitt....? Hahaha. Jag hann faktiskt inte slå in den. Kom på det när jag var i skolan imorse, men man tager det man haver eller hur den nu går till.
2 A4-papper och häftmassa. God Jul!

ÅRSRESUMÉ - DEL 1

2013-12-18 ❥ 19:37:00
 
Januari var en ganska lugn månad. En och en annan fika, mycket ''ligga i sängen och titta serier'', hade kommit igång med gymmandet, åt nyttigt och så flera mysiga kvällar. Jag var väldigt glad och mådde jättebra, började året med en positiv inställning! 
 
Februari var mer händelserik än Januari. Tränade mycket, shoppade jättemycket, solade, gick på bio, pluggade inför ett matteprov för första gången under min gymnasietid, vilket resulterade i mitt första E, fler myskvällar, och även årets första solljus. Bra månad! 
 
 
 
 
 
 
 Marsmånad började på bästa möjliga sätt! Att kunna sitta på en uteservering och fika!! Och mötas av stark sol! Tog fram skinnjackan, var på överraskningsfest med familjen, fick feriejobb, gjorde flera collage till alla 9or/3or som skulle gå på bal, åkte till Ullared, fler mys/serietittande kvällar, slutet på mars åkte jag till min syster i Stockholm, promenerade vid Hammarby Strand, lagade god mat, åt massa gott osv. Våren var här! 
 
Fortsatte vara i Stockholm i början på april, var på Vapiano för första gången, umgicks mycket med vänner, jag var mycket gladare och alla andra verkade vara mycket gladare, tack vare vädret. Grillade med familjen, gick på hemmafester, sov över hos Samsam med Nikki (var typ standard efter varje utgång), fick en dille för astrologi, blev överraskad med ett par converse av min syster (hade önskat mig det), fick reda på att jag skulle åka till Turkiet så jag kom igång med träningen, åt nyttigt och tränade nästan varje dag i ett par veckor ( ok typ 2 veckor), firade Valborg som var såå överskattad. Härlig månad! 
 
DEL 2 kommer snart! 

18 december

2013-12-18 ❥ 19:28:25
Hejhej! Har hållt på med en årsresumé till er som kommer upp strax!
Förresten, är det någon som minns att jag skrev ett inlägg i somras om hur jag fick extrajobb genom mitt feriejobb, eller rättare sagt genome en förälder till ett utav barnen jag jobbade med? HÄR är inlägget för er som inte förstår vad jag menar.
 
Hur som helst! Vi kom överens om att jag ska jobba lite extra nu på lördag och måndag! Var i butiken idag och vi pratade lite om mina arbetsuppgifter osv. Det är förresten en klädbutik för barn, rättare sagt från åldern 0-12 år! 
 
Är glad och tacksam över erbjudandet, kul att tjäna lite extra pengar och få lite erfarenhet!
 
Annars då? Har vart ute och promenerat en stund. Imorgon är det julbord med klassen och vi ska köra julklappsleken, hehe kul. På fredag ska klassen till hotell Riverton för att äta frukost tillsammans och sedan är det den traditionella julavslutningen i Vasakyrkan! 
En bild på mig från förra årets julavslutning!
 

@the moment

2013-12-17 ❥ 20:28:05
 
Var sugen på glass, jordgubbar och nutella. Detta + VD. Lovee

MÅNADENS GLOSSYBOX

2013-12-17 ❥ 16:25:00
Månadens Glossybox är här! Såå kul. 
 
 
Testade nagellacket & läppbalsamet lite fort och jag älskade dem. Är jättesugen på att använda nummer 5, ''Renu''. Nöjd med månadens box! 

+ -

2013-12-17 ❥ 16:19:18
Hej på er! Gick upp vid tio imorse och åkte till Valhalla för ett simtest! 400 m klädsim (!!) och även livräddning för mig och ett par andra eftersom att vi hade missat det momentet. Omg. 
 
1. Har en brutal träningsvärk från i söndags.
2. Att simma 400 m klädsim med mjukisbyxor & tjocktröja är bland de jobbigaste fysiska aktiviteten jag har gjort.
3. Mina armar känns som spaghettiarmar. 
 
+
1. Dagens träning är avklarad. 
2. Kom hem och åt mammas goda mat.
3. Ska fortsätta titta på VD och njuta av att mitt lov redan har börjat, typ. 
 
 En bild från i våras! 

Serier

2013-12-16 ❥ 19:26:07
Heej på er! Ni kommer nog att få stå ut med mitt klagande gällande vädret i ett par månader till, men usch vad det drar ner stämningen. Vill inget annat än att gömma mig inomhus i ett par månader till. Äckligt blåsigt, regnigt och kallt.
 
Idag gjorde jag något jag inte har gjort på länge! Nämligen att komma hem, göra i ordning mellanmål, ligga i min säng och titta på serier! Gjorde det nästan varenda dag efter skolan de första månaderna på året, nu hinner jag aldrig.. Jag har iallafall tagit igen alla PLL avsnitt som jag har missat, väntar ivrigt på att nästa avsnitt ska komma ut! Har även hunnit med några avsnitt av VD, är inte färdig. Har ett par avsnitt att se på tills jag har tagit igen allt. Känner att dagen har vart mysig, för första gången på länge så har jag inte den typiska pluggångesten, för mig så har lovet redan börjat! 
 
Igår laddade jag ner en app, nämligen en app med Yoga övningar. Avslappnande, men framförallt skönt. Jag tror att om man kommer in i det riktigt mycket, så kommer man att mötas av en ''ny värld''. We'll see. Puss!
 

Sunday

2013-12-15 ❥ 22:43:00
Helloo, hoppas att ni har haft en bra söndag! Min dag har vart rätt så skön faktiskt, ingen söndagsångest! 
Låg kvar i min säng rätt så länge imorse, gick upp, käkade en god frukost, åkte till gymmet och körde ett riktigt tufft styrkepass med Ella (grät). Min syster och hennes kille har vart här hela kvällen, så hela familjen (nästan) har vart samlade och ätit en mysig söndagsmiddag tillsammans. Eller inte. DE åt en mysig söndagsmiddag tillsammans. Tydligen var de för hungriga för att vänta på mig, så jag fick äta middagen helt själv. Taskiga. 
De åkte iallafall hem för en stund sedan, så jag passade på att hoppa in i duschen. Ska lägga mig strax, puss på er! 
I brist på någon annan bild!

KÖPA/INTE KÖPA?

2013-12-14 ❥ 17:16:35
Jag har ändrat mig haha. Vill inte längre ha en pälsjacka, dels för att jag inte har hittat en fin och jag har ändå letat i två månader... och att jag nu i efterhand tror att jag kommer tröttna på en pälsjacka. Eller jag vet inte riktigt. Kanske köper en pälsjacka ändå om jag hittar en fin fluffig i vit eller svart. Fast en vit eller svart pälsjacka passar så mycket bättre över klänningar o så.. AAH. Vet inte. Fan, inlägget skulle inte ens handla om detta haha.
 
Har fastnat för den här jackan nedanför från Fanny Lyckmans kollektion! Känns som en bättre investering än en pälsjacka för tillfället, sen att det är den tuffaste jackan jag har sett, det ska vi inte ens ta upp.
 
Kan niii hjälpa mig. Köpa eller inte?? 1699:- från Chicy. Har för mig att det är äkta mocka&skinn.
 
 
 
 
Bilder tagna från http://imnext.se/fannylyckman/ & chicy.se 

14 december

2013-12-14 ❥ 13:02:42
Godmorgon! Eller.. Att man kan bli så irriterad på morgonen. Låg i min säng helt nyvaken och kollade mobilen, som vanligt. Så kommer mamma in i mitt rum för att dammsuga ''lugnt'', (enligt henne). Ok. Inte nog med det så hade hon tydligen lust att prata med mig, (jag hade alltså vart vaken i tio minuter allt som allt).
 
Gissa vad hon pratar om? Inte godmorgon, har du sovit gott, lalala. Utan med en lugn röst -  varför har du slängt kläder på mattan, (samtidigt som hon dammsuger och plockar undan), kläderna kommer att lukta illa, du ska alltid vara fräsch, det är viktigt att du luktar gott och att dina kläder luktar gott.. and soooo it went on. Asså VARFÖR mamma, varför? Vad har jag gjort dig så tidigt en lördagsmorgon :'(.
 
När hon var färdig så gick hon ut, kom in igen, öppnade dörren lite halvt och sa - ''Bara så att det vädras lite''. Ok igen. Direkt därpå pratade hon med min morbror i telefon och typ halvt skrek. (Min dörr var fortf halvt öppen). Tack mamma. 
Trots detta, så älskar jag henne ändå. Finns ingen som bryr sig och är lika jobbig på samma sätt<3
 
Annars då? Gårdagen var sååå sämst. Inget gick som det skulle. Orkar inte ens gå in på det. Efter att ha skrivit mitt sista prov och redovisning för det här året (!!), mötte jag upp en kompis efter skolan. Vi käkade sushiiii, och efteråt gick jag runt på stan och köpte lite grejer! Bl.a ett par svarta jeans, två träningströjor och en jättefin topp!
TRÖTTMensvärk+tre timmars sömn+ont i fötterna+ alla tusentals människor i stan+tung väska= Ingen bra kombination. 
 
När jag var färdig var jag med en vän i ett par timmar, så var inte hemma förens elva igårkväll! Såååå lång dag. Var helt dyngblöt när jag kom hem.. Att få tre timmars sömn under natten, gå upp halv sju på morgonen och komma hem elva på kvällen var ingen bra idé.
Däckade typ direkt när jag kom hem (anledningen till varför mina kläder låg på mattan imorse hahaha) 
 
 Enda bilden från igår

TURN THE PAGE

2013-12-11 ❥ 20:39:19
Helloo. Som ni märker har jag vart ganska off gällande bloggandet.. Gäller inte bara bloggandet, utan allmänt också. Har känt mig jättenere ett tag, eller det har kommit och gått. Nästan ingenting gör mig glad längre, jag har inte haft något kul att se fram emot på lääänge och inget roligt har hänt i min vardag. Det har liksom vart skola, plugga, komma hem. Repeat. Och sen har mörkret gjort mig ganska nere. 
 
Jag har iallafall bestämt mig för att det ska bli ändring på det. Mitt sista prov för den här terminen är nu på fredag, jag ska fira det med att åka in till stan efter skolan och shoppa upp mina pengar haha. Who's with me?! Blir glad av att shoppa och så förtjänar jag faktiskt det, har inte shoppat på ett tag. And if it makes you happy, do it.
 
Ska även börja träna mer, väldigt viktigt med tanke på vintermörkret. Att träna gör en pigg och glad! Mörkret gör en deppig och hängig. Jag ska även planera in massa roliga grejer att se framemot nu under lovet och den kommande veckan. Vill umgås med härliga vänner, det gör mig glad. Vill även planera in annat roligt, tex en spa-dag med mina syskon och annat. Måste bara komma på vad jag vill göra! Kommer upp en lista när jag har tänkt ut det haha.. 
 
 
 
Hahaha, skrattade åt detta.. Leggooo, ska sätta igång med att plugga inför mitt sista prov!! 
 
 
 

BARCELONA 2013 - PART THREE

2013-12-09 ❥ 09:00:00
DAG 5 
 På söndagen spenderade jag hela eftermiddagen med familjen För min skull så tog de mig till flera ställen i Barcelona för att turista lite. På bilden är vi i högst uppe i Tibidabo (vilket är en nöjespark, men dit gick inte vi). Mäktigt! 
 
 
 
Sedan gick vi till La Sagrada Familia. Ett jääättestort och hög byggnad som börjades att bygga år 1882, och än idag är den inte färdigbyggd. Helt sjukt, till vänster av byggnaden ser man att det är mer ''modernt byggd''och till höger är det gammaldags byggd. Turister brukar betala för att gå in i byggnaden och titta runt. Finns mycket mer att läsa om La Sagrada Familia, jätteintressant! 
 Castells kallas detta för och det är en mänsklig pyramid som ni ser. Det är en katalansk tradition som har hållt på i över 200 år, men det är sällan man får se det med sina egna ögon, just när vi gick förbi så höll de på! Kul! (Blivit så populärt nu för katalaner att de har börjat utöva det som en sport) 
 Vi åkte till stranden och hamnen. Byggnaden som ni ser på bilden är Hotel W! 
 
 
Vi gick sedan till en tapasrestaurang. På bilden ser ni nästan hela familjen. Julia längst ut till höger, föräldrarna, äldsta systern med hennes pojkvän & så saknas den andra systern som var på toa eller något när bilden togs! 
 
 
 
Fanns plats i magen för glass också =)
 Sedan lämnade föräldrarna av mig och Julia, och så mötte vi upp alla andra! Gick sedan iväg med Maggie & Laura. Och så Maggies godaaa våffla på bilden!
 Satte oss på bryggan och njöööt!
 Efter att vi hade shoppat i ett par timmar så satte vi oss på en restaurang med utsikt mot havet/hamnen, såå mysigt!
 
Drack goda drinkar!
 
DAG 6
 
Dag 6, vilket även var vår sista heldag! Vi shoppade lite, men sedan tänkte vi, varför inte njuta av vår sista dag av VÄRME på länge? Sagt och gjort. Vi unnade oss en god paella, umgicks och njöt av den härliga solen helt enkelt. 
 Fina Maggie!
Vi åkte hem och vilade en stund, sedan gick vi i ca 20 min från lägenheten till en plats för att möta upp alla andra, och så GICK vi hela vägen upp för uppförsbacken!! (Fanns ett par få rulltrappor längs vägen), annars gick vi själva. Det var varmt och vi blev såå trötta! 
 Allt för detta haha. Nä skoja, det var mycket mer än så, men detta är Park Guell iallafall! Stort var det, och utsikten var mäktig den med! 
 
DAG 7 
 
Typ inga bilder från vår sista dag, men vi gjorde inget speciellt. Var i deras skola en stund, sedan åkte vi mot flygplatsen för att åka heeem! Sent på tisdagen var vi framme, trötta som fan. 
 
 
Så! Nu när jag tittar tillbaka på bilderna så inser jag att guud vad mycket vi gjorde! Varenda dag var fullspäckad, vi hann med så mycket! Resan var jättelyckad och jag saknar det!
 

BARCELONA 2013 - PART TWO

2013-12-08 ❥ 16:25:00
Klicka HÄR för PART ONE bilderna  - Klicka HÄR för utvärderingsinlägget om resan
 En REJÄL måltid på KFC hann vi också med.. 
 
DAG 3 
 På fredagen, (tredje dagen) åkte vi till stranden Sitges
 
 
 
 
Den här bilden är såå häärlig!
 Vi åkte hem på kvällen, gjorde oss i ordning, sedan gick vi ut och klubbade!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DAG 4
På lördagen åkte vi till en galleria, åt detta!! Blir sugen varenda gång jag tittar på bilden!
Maggie&Laura valde detta som förrätt & sedan revbensspjäll!
Koftan är från Stradivarius, köpte den där. Väskan köpte jag på Forever21 
 
 
 
På kvällen åkte alla hem till sina familjer, vi tittade på Barcelona matchen och käkade pizza! (De har matbord haha, men vi tog fram pallar och tittade i vardagsrummet)
Senare mot kvällen drog vi ut till en bar! 
Beställde in goda drinkar ala Hawaii-tema =) 
 
 
 
 
PART THREE kommer upp redan imorgon! Sista gången jag ska skjuta upp någonting så länge.. 

2a advent

2013-12-08 ❥ 16:20:00
Lazy sunday! Har gått runt i min morgonrock hela dagen, så det ska vara på söndagar =)
I flera timmar har jag hållt på att lägga upp resten utav bilderna från Barcelona, tog tag i det nu! Det tar mycket mer tid än vad ni tror. Bilderna har vart huller om buller, var tvungen att lägga allt på datorn, ta bort dem som inte skulle vara med, ändra bilderna (klippa ut, kontrast, ljusstyrkan m.m), lägga upp dem i ordning efter dagarna, sen försvann allt osvvv. Det är klart nu iallafall och alldeles strax kommer del två upp! 
 
Annars då? Ikväll blir lite plugg tror jag (pluggade aldrig igår),ta en lång dusch, äta gott, mysa, titta på en film. Bara den här skolveckan som är jobbig, sen blir det lugnt! Hoppas att ni har en lika myysig söndag, puss<3
 
Älskar sånt här mys =) 2a advent, tända ljus, snön ligger på marken, pepparkakor, lussebullar, lussekatter och Rocky Roads (så gott!) 
 
EDIT: Kom precis på att adventssljusstaken ska stå åt andra hållet ju.. Klant. Nu ser det ut som att det är den 3:de och 4:de advent..

REBLOG

2013-12-07 ❥ 17:23:56
 
Hamnade framför det här inlägget som jag skrev i slutet på julimånad. Är det inte komiskt att bara några dagar senare så vände precis allt..? Varför jag lägger upp den nu igen är för att jag tycker att den är värd att läggas upp igen, just för att den är så sann och bra. Något framförallt jag borde ta åt mig varje dag. 

7 december

2013-12-07 ❥ 16:57:35
Om mindre än fyra veckor är det 2014! Jag har inga planer inför nyår, har faktiskt inte firat ett enda nyår som jag i efterhand har känt ''Fan va kul!'' Mina senaste nyårsfiranden har vart helt okej. Tror inte att det här nyåret kommer att bli sådär skitkul heller, men vi får väl se vad som händer. Har iallafall en backup klänning som jag köpte i Spanien, kanske kör på den.. We'll see! Beror helt enkelt på vad jag ska göra! 
 
Ikväll ska Sara och jag ha en myskväll här hemma, yey:)) Ska KANSKE plugga lite på naturen innan.. Haha, vad händer med mig.. 
 
 
 
Ett par photoboothbilder innan jag åkte hemifrån igår. Mina tänder blir överdrivet vita och blanka på PB-bilderna, kanske inte borde klaga haha.. 
 

Gårdagen

2013-12-07 ❥ 14:32:00
Godmorgon=) Min fredagskväll/natt var såå bra. Behövde verkligen en sån dag med tanke på den här stressiga veckan.
 
 Var med med min saknade favorit i ett par timmar igår och runt tiotiden mötte vi upp några vänner och satte oss på Alladin. Faktiskt första gången för mig =) Stämningen var bra och mysig och så var det inte helt fel att vara med sina närmsta. Vi beställde in drinkar och rökte VP (inte jag though, gillar inte det och så vet jag inte hur man gör för den delen, har testat, but still..).
 
Vid stängningsdags åkte vi till MAX för nattkäk, det var way past bedtime för mig, minns inte sist jag var uppe till 2-3 haha.. Vi satt där i flera timmar, skrattade och pratade om allt möjligt.
För att inte nämna hur mycket jag skrattade åt mina egna skämt.. Haha tönt. För mycket Redbull kanske. Jag var så glad igår, kände så mycket glädje, något som kändes omöjligt för ett par månader sedan =) 
 
Jag halvsov i bilen på väg hem, för trött.. Runt halv fyra på morgonen slocknade jag med en sovande Ella jämte mig. Imorse gick vi upp vid elva, käkade frukost o så och för inte så längesedan åkte hon hem. 
 
Att mina närmsta tar sin tid för att göra mig glad i såna lägen, det betyder såå mycket för mig. Om ett par år kommer jag att titta tillbaka på det här och det är såna stunder jag kommer att minnas. Vilka fina människor jag hade runt omkring mig under de svårare tiderna. Guldvärda<3 
 

Fredag

2013-12-06 ❥ 16:07:00
Hejhej, blir ett kort mobilinlägg. På fredagar har vi naturkunskap, två samhällslektioner efter varandra & sedan slutar vi för dagen. SH-läraren var sjuk idag, så vi slutade redan efter första lektionen! (SH-redovisningen blev uppskjuten till nästa fredag!!) 
 
Tjejerna och jag gick till Espresso House för en mysig fredagsfika. Kände lite julstämning med jullåtarna, chailatten och snön! Däremot ska vi inte ta upp hur många gånger jag har halkat idag.. Mindre mysigt. Åkte till min syster efteråt och var med henne en stund, och just nu är jag påväg till en kompis:)! 
Vi hörs mer sen, eller så imorgon! Ha en bra fredag, toodles<3
 
(+Hanna)
Just nu!

5 december

2013-12-05 ❥ 15:00:00
Hejhej. Veckan börjar närma sig sitt slut och det tackar jag så mycket för. Har nog inte haft så här mycket i skolan på länge, har heller inte pluggat så mycket som jag har gjort denna veckan. Och jag är en sån person som inte kan slappna av när jag har mycket att göra i skolan,  ganska ångestframkallande eftersom att det är det enda jag tänker på. Men de här två-tre dagarna är ganska lugna, nästa vecka är det samma visa. Så förlåt för tråkigt bloggande den här veckan, men jag har varken hunnit eller känt glädjen till att blogga. ''Privatlivet'' har även kommit i kläm, fått flera jobbiga besked. Känner mest, när kommer det att vända? 
 
Under jullovet ska bloggen uppdateras mycket mer, promise! 
Iallafall! Kom hem från skolan för en stund sedan (wtf stormen?!), eftersom att det enda jag har gjort sedan i söndags har vart att plugga (seriöst, enda jag har gjort) så behöver jag en ''tahandommigdag''!
Har inte tagit hand om mig själv eller mitt yttre på ett tag. Så dagens planer är att VILA, ta igen PH-avsnitten från den här veckan, (antingen haft för mycket att göra eller så har jag somnat vid 9 tiden helt utslagen), duscha, platta håret och hela köret. Skönt att få kunna känna sig som en människa igen =) 
Last week
 

GLOSSYBOX

2013-12-04 ❥ 09:00:00
Hämtade ut mitt första Glossyboxpaket igår! 
 
 
Ser fram emot att testa allt =)) 


!!!!

2013-12-03 ❥ 21:20:53
Hej. Jag är så arg, stressad, och massa andra känslor jag inte har namn på. Har pluggat inför mitt fitthorjävla naturprov till imorgon. Alltså ni förstår inte mitt hat. Hur kan man sätta ett så stort prov på ALLT vi har gått igenom sedan första skolveckan?!! Hur??? Får se hur det går imorgon, är så arg haha ni anar inte. Imorgon efter skolan ska jag plugga inför ytterligare ett fittprov, fast denna gången i spanska. Och på fredag har jag en viktig redovisning i samhäll. 
 
Måste bara förklara det här. Jag läser två olika naturkurser i 2an. Naturkunskap 1a (?) och 1b. Har prov på 1a kursen imorgon (fatta att det här provet avgör för hela höstterminen) och nästa fredag har jag ett stoooort fittprov i Naturkunskap 1b och den är ännu svårare. Genitik och sånt skit, och även där har vi prov på allt vi har gått igenom sedan första skolveckan. Inte så kul att vi dagen innan har ett terminsprov i matte. GSKNGÄSRNHD
 
Godnattt

2 DECEMBER

2013-12-02 ❥ 18:29:01
Jag var så trött och sömnig under lektionerna imorse, men blev helt plötsligt lite piggare när jag fick tillbaka min essä! Tyckte att den var rätt så svår, så jag hade inga förväntningar, men det gick bra, eller mycket bättre än vad jag hade kunnat ana med tanke på att det var första gången jag någontin har skrivit en essä. Är stolt över mig själv! 

Vid ett tiden mötte jag upp Maggie, vi satte oss på ett café och pluggade fram tills fem. Har hunnit äta, byta om osv och i skrivande stund sitter jag i köket och ska fortsätta med plugget. Ska plugga i ett par timmar och sedan bänka mig framför PH.. Känner att hjärnan behöver koppla av en aning. Skola från 8-13, plugga från 14-17 och alldeles strax ska jag fortsätta igen.. Ahh. Det lönar sig! 
Fika först 
Vackra Maggie 
Och just nu! 

UNIQ all in ONE

2013-12-01 ❥ 19:11:00
Sara var på Freeport igår så jag bad henne köpa hårprodukten om den fanns, vilket den gjorde! Ser fram emot att få använda den och få lite finare och välskött hår på köpet =)  
 Tror att ni kan se de tio punkterna om vad de gör för håret,  även om det står med små bokstäver!
149:- kr kostade den!
 

1 DECEMBER

2013-12-01 ❥ 19:06:00
Första december och sista månaden på hela året, gaaalet. Hej på er!
Jag vaknade på helt fel sida imorse, inte så konstigt när man blir väckt vid 8.. Var tvungen att åka in till stan och göra en grej på morgonen & vid ett tiden mötte jag upp Anna o Mathilda för att göra färdigt ett grupparbete som ska redovisas nu på fredag. Vi satt kvar i flera timmar, skönt att det är färdigt nu. De här sista skolveckorna skämtar inte med någon, vi har så mycket att göra!! Måste plugga varenda dag den här veckan, skojar inte.. Tre prov efter varandra :( 
 
När jag kom hem så möttes jag av att mamma hade städat mitt rum, gjort det mysigt och hängt upp julstjärnan.. Sötaste. Mamma är så söt, städar mitt rum nästan varenda dag (även om hon klagar efteråt på att jag aldrig städar rummet.. hinner ju inte förens hon gör det före än mig:(
Små saker som jag uppskattar såå mycket, och som jag kommer att sakna den dagen jag flyttar hemifrån :( 
 
 
Och så lite första adventsmys på det =) 


 
Hej på er och välkomna till min lilla blogg:) Mitt namn är Zhela, och jag är en 16årig tjej från Göteborg!
Min blogg handlar förmodligen om nästan samma sak som alla andra tusentals bloggar. Helt enkelt om min vardag, mina tankar, bilder, tips m.m, men förhoppningsvis fastnar ni för mina inlägg och väljer att stanna kvar! Kram:)

Kontakta mig: zhelablogg@hotmail.com

RSS 2.0